تحولات منطقه

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی گفت: سرمای هوا و احتمال مسدود شدن راه ها موجب شد تا سهمیه فوق العاده به میزان ۱۰۰ تن آرد به نانوایی‌های استان اختصاص یابد.

اختصاص ۱۰۰ تُن آرد مازاد به نانوایی‌های خراسان‌شمالی اختصاص یافت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، نعمان یزدانی در این خصوص اظهار کرد: این میزان آرد فوق العاده میان ۱۵۰ نانوایی شهری و روستایی استان توزیع شد.

وی بیان کرد: اختصاص و توزیع این میزان آرد مازاد برای مدیریت بحران و تامین آرد مورد نیاز نانوایی ها در زمان اغتشاشات و نیز در زمان مسدود شدن راه ها در شرایط برفی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با ناآرامی های ایجاد شده، احتمال مسدود شدن برخی معابر و ایجاد مشکل در توزیع آرد مورد نیاز نانوایی ها در شهرها وجود داشت که بر این اساس تامین و توزیع آرد انجام شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی اضافه کرد: ملاک توزیع این میزان آرد، عملکرد نانوایی ها و نیز صعب العبور بودن روستاها بود.

وی گفت: ذخیره گندم در استان مناسب است و مشکلی در تامین آرد وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha